Header img
Úvodní strana Potisk textilu Reklamní předměty Kontakty
Papírové tašky
Kalendáře
Potisk textilu
Papírové tašky na víno
Diáře 2016
Reklamní předměty
Igelitové tašky
Reklamní textil

volejbalový míč Super soft

Obrázek není k dispozici


<     >

  Super Soft volejbalový míč Volejbalový míč s nejměkčím povrchem od firmy Wilson model Super Soft Play je skvělá volba pro všechny rekreační a začínající hráče, kteří netouží mít po každé hře modřiny a šrámy na předloktí.

Cena: 363,- Kč


Dále Vám můžeme doporučit:

volejbalový dres NJ472

volejbalový dres NJ472 100% polyester ,lehký prodyšný 140g možnost potisku   vyrábí se i v dámském provedení NJ471    

Obrázek není k dispozici

levný volejbalový dres 6650

 volejbalový dres je vyroben z lehké funkční tkaniny. Díky velkému objemu objednávek jsme si mohli dovolit stlačit cenu co nejníže. materiál - proficool - 100% polyester doporučeno - pro jakýkoliv sport potisk - možný od 1 kusu výšivka - možná od 10 ks

Obrázek není k dispozici

volejbalový dres AP436

100% Polyester 140 g.Dvoubarevná ozdobná vsadka na pravém rameni Rychleschnoucí materiál Krycí steh sladěný s tričkem Zakončení dvojitým prošitím velikosti XS - XXL Možnost potisku od 1 kusu Pošlete nám svoje logo ,fotku nebo název oddílu  a my Vám obratem pošleme grafický návrh dresu

Obrázek není k dispozici

volejbalový míč MVA 330

MVA 330 volejbalový míč MIKASA představila zcela novou technologii volejbalových míčů pod řadou MVA. Jedná se o osmipanelovou technologii se zcela novým základním dimple materiálem, který přispívá k lepší kontrole míče a stabilitě při letu. Výsledkem nové barevné kombinace a rozložení panelů je mnohem lepší viditelnost míče při hře. Míč MVA 330 je vyroben z velmi kvalitního soft materiálu, obdobnou technologií jako olympijský MVA-200. Tento míč je schválen FiVB pro soutěžní hru a tréninky.

Obrázek není k dispozici

Volejbalový dres Campania,ženy

materiál: volejbalový dres dámský 90% Bavlna, 10% Elastan      popis: Volejbalový komplet (dres + trenky) z 90% bavlny a 10% elastanu určený pro ženy.

Obrázek není k dispozici

Vyrobila DS Websites - tvorba webových stránek Praha - © Reklama Harfa - potisk triček Praha